Esdec

Innovatief montagesysteem bestaan uit lichte, stevige componenten die het monteren van zonnepanelen vereenvoudigen en sneller maken.

voordelen:
Esdec

Alle Esdec montagesystemen zijn ontworpen met het oog op maximaal installatiegemak voor de installateur. de montagesystemen bestaan uit een zo klein mogelijk aantal componenten en zijn monteerbaar met een minimaal aantal Tools. minder Tools is meer tijdwinst tijdens de montage.

Met de montagesystemen zijn het dak en de zonnepanelen zo goed mogelijk beschermd tegen schades. De Slimme ontwerpen van Esdec zijn uitgebreid getest en voldoen aan de strenge veiligheidseisen. Uiteindelijk is er voor elk type dak een oplossing.

  • Slimme montage systemen, met lichte en stevige componenten die de installatie vereenvoudigen
  • Gratis te gebruiken software voor projectontwerp en -calculatie
  • Esthetisch goed product
  • Gratis te gebruiken software voor projectontwerp en -calculatie
  • Uitgebreide techniek- project- en marketingondersteuning
  • Is er voor de installateur, EPC er en Groothandel
  • Innovatieve systemen beschikbaar volgens wereldwijd geldende normeringen
No items found.

Sinds 2004 levert Esdec montagesystemen voor zonne-energie voor alle soorten daken, zowel residentieel als commercieel, aan installateurs, distributeurs en EPC-bedrijven. Daarnaast leveren we ook technische ondersteuning en adviesdiensten. Onze experts zijn actief in meer dan 20 landen en zetten zich in om klanten te helpen bij de overgang naar duurzame zonne-energie.

Onze montagesystemen bestaan uit lichte, stevige componenten die het monteren van zonnepanelen vereenvoudigen en sneller maken. Met uitwisselbare onderdelen die op een veilige en handige manier bevestigd kunnen worden. Met één tool of zelfs helemaal tool-less. Zo hebben we de montagetijd met zo’n 40% verkort, en faciliteren we een foutloze plaatsing.