Volttime

Maakt uw reis mogelijk, waar u ook gaat.

voordelen:
Volttime

De Volt Time Laadpaal installeren is moeiteloos. Door middel van externe plug-and-play aansluitingen voor communicatie en stroomtoevoer, is de laadpaal eenvoudig in enkele minuten aan te sluiten.

Geschikt voor elke elektrische auto. Source 2 past automatisch de laadcapaciteit aan naar jouw auto. Dit zorgt ervoor dat jouw auto zo snel mogelijk opgeladen is.

Simpele installatie door middel van de Volt Time Load & Solar Balancing Module. De Module is gemakkelijk aan te sluiten op de CT klemmen in de meterkast om de installatie foutloos te laten verlopen.

Met een geïntegreerde socket zijn gebruikers in staat om gemakkelijk hun eigen Type-2 laadkabel aan te sluiten. Ideaal voor semi-publieke parkeeromgevingen.

Laad zo snel mogelijk of zo voordelig mogelijk door middel van dynamisch Load Balancing en Solar Balancing, zonder het net te overbelasten. (Beschikbaar door middel van de Volt Time Module)

Jouw volledige serviceverbinding naar elk backofficesysteem. Volt Time cloud verbindt jouw lader gemakkelijk met de slimste energiemanagementsystemen en verrekeningsservices, en geeft je volledige keuzevrijheid.

Met een vaste 6,5m kabel is de Source 2 perfect geschikt voor jouw garage of oprijlaan.

Configureer en beheer de Load Balancing en Solar Balancing instellingen, bekijk laadsnelheid en laadtransacties direct vanuit de Volt Time App.

Een premium uitbreiding met gratis draadloze verbinding via SIM, ongelimiteerde Power Sharing tussen meerdere laders en een MID-gecertificeerde KWh meter. De Business Upgrade heeft het allemaal.

  • Eenvoudige installatie
  • Werkt met elke auto
  • Volt Time Module
  • Socket, voor gebruik van eigen laadkabel, ook mogelijkheid tot vaste kabel
  • Dynamic Power Management
  • Volt Time Cloud
  • Volt Time App
  • Business Upgrade
No items found.

Bij Volt Time hebben wij het onze missie gemaakt om mensen te inspireren hun toekomst. We revolutioneren door eenvoudige en toegankelijke EV laadtechnologieën beschikbaar te maken voor iedereen. We brengen veel tijd door op de weg, of het nou van en naar het kantoor is, of onderweg naar het volgende avontuur. Wij willen je graag weer op weg helpen, zo milieu vriendelijk mogelijk.

Een duurzamere wereld creëren doen we samen. Door goed voor onze planeet te zorgen, en de overgang naar duurzaam rijden toegankelijk te maken voor iedereen. Dat is waarom we doen wat we doen. De Nederlandse Volt Time is in 2020 opgericht met de kennis en expertise om de beste laadervaring toegankelijk te maken voor iedereen om zo samen te streven naar een groenere wereld.

Ons unieke laadstation heeft talloze features waarmee jíj kunt bepalen hoe je je stroom gebruikt. Of je nu zo duurzaam mogelijk wilt laden, zo voordelig mogelijk of juist zo snel mogelijk, jij bepaalt.

Voor het realiseren van onze missie om duurzame oplossingen beschikbaar en toegankelijk te maken voor iedereen hebben we de gratis Volt Time Cloud ontwikkeld. Dit krachtige hardware-agnostisch platform geeft iedereen toegang tot ongelimiteerde backoffice integraties en uitbreidingen. Op deze manier kunnen we laders samenbrengen, ongeacht het merk, om de transitie te maken naar een duurzamere wereld. The Volt Time way.