Jinko Solar

Jinko Solar, bouw uw vertrouwen op in zonne-energie

voordelen:
Jinko Solar

Wendbaarheid, veerkracht en kracht vormen de basis voor het succes van JinkoSolar bij het bouwen van dingen die op passende wijze op de marktomstandigheden kunnen reageren. De oplossingen en resultaatgerichte filosofie, hebben Jinko Solar naar de voorgrond van de wereldwijde zonne-energie-industrie gebracht.

Jinko onderscheidt zich onder andere door zijn uitstekende productiecyclus in zijn klasse en zijn korte levertijden.

  • Efficient
  • Klantgericht
  • Innovatie
  • Kwaliteit
  • Goede prijs kwaliteitsverhouding
  • Loopt voorop in ontwikkeling
No items found.

Jinko Solar is een van de toonaangevende wereldwijde fabrikanten van zonne-energieproducten.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige fotovoltaïsche (PV) producten en diensten. Jinko Solar werd opgericht in 2006 en heeft sindsdien een sterke aanwezigheid opgebouwd in de mondiale zonne-energiemarkt. Het bedrijf staat bekend om zijn inzet voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. De producten van Jinko Solar worden wereldwijd gebruikt in diverse toepassingen, waaronder residentiële, commerciële en grote zonne-energieprojecten.

Als een wereldwijde speler heeft Jinko Solar vestigingen en partners over de hele wereld, waardoor het in staat is om klanten te bedienen in verschillende markten en regio's te bedienen. Naast het leveren van hoogwaardige zonne-energieproducten, is Jinko Solar ook actief betrokken bij onderzoek en ontwikkeling op het gebied van nieuwe technologieën en oplossingen voor hernieuwbare energie.  

Jinko Solar legt zie toe op het leveren van hoogwaardige zonne-energieproducten en het bevorderen van duurzame en schone energieoplossingen in de wereldwijde markt.